Merhaba sevgili anneler benim bebeğim 57 günlük ve kolik bir bebek gündüz bir dk asla uyumayan gazı bitmeyen sancıları ağlamaları evin pisliğini bırakın su içemiyordum wc ye bebeğimle gittiğim günler oldu çaresizliğimi anlatamam size ve o ağlıyordu ben ağlıyordum ve size yemin ederim ki düne kadar.intagramda gezinirken reklam gördüm kolik uyumayan bebekler için masaj ve eğitim girdim birkaç hafta takip ettim ve dün ağlayarak mjs attım bana çok cazip geldi bayanın konuşması ikna oldum artık bebeğim için yapacak hiçbirşeyim yoktu belkide son çarem buydu ve Allah karşıma çıkarttı üç günlük bir eğitim var bugün sabah 8:00 da başladık size yemin ederimki bebeğim 57 gün sonra ilk defa gündüz uyudu ve kolik sancısı bugün tutmadı tutar gibi oldu eğitimde öğrendiğim şeyleri uyguladım ve sakinleşti normalde üç gün sonra yazıcaktım ama benim gibi okadar çaresiz anne varki dayanamadım bebeğim uyudu hatta üç saat ben onunla uyudum temizlik yaptım yemek yedim Allahıma şükürler olsunki rahat ettim inşallah üç gün sonra tekrar yazıcam buraya. Şuan anne çayımı yaptım uzattım ayaklarımı sizlere yazıyorum ve çok mutluyum eğer istanbuldaysanız ki değilsenizde araştırın ve bu eğitimi çok iyi yapan birini bulup yaptırın ücretler uygun ki inanınki bugünkü yaşadığım huzuru yaşayın helal olsun verdiğim ücret dersiniz ve şunu söyliyim size sakın bebeğinizi hırpalamayın benim en büyük hatam ağlamak zıplamak onunla gazı var die ve hassas davranmamam okadar hatam varmışki bebeğime çok üzüldüm onlar 9 ay karnınızda loş ışıkta beyaz gürültüde sakin sakin uyurken bu dünyaya gelip adapte olmaya Çalışıyorlar aslında onlar için çok zor bir durum ilgilenen varsa yazsın bana hatta intagramdan da yazabilir yardımcı olurum okadar çektimki çözümü varken kimsenin çekmesini istemem uzun oldu kusura bakmayın ! 🙏