173107doga Arkadaşlar 2 ay 10 günlük kızım var denize sokmak istiyorum en erken ne zaman bebekler denize girebilir? Nasıl girer? Almam gereken önlemler neler yardımcı olabilir misiniz?
Elifnazberat 173107doga bildiğim kadarıyla 6aydan önce doktorlar önermiyor enfeksiyon riskinden dolayı
YDE 173107doga bebeğim 5,5 aylık doktorumuz havuz asla ama denize bol bol girsin, çok uzun kalmadan dedi. Boyun simidi aldık onunla girip çıkıcak kısa süreli inşallah☺️
Mnli 173107doga 7 ay 22 günlük geçen pazar denize soktum benimki yüzmeyi aşırı seviyor koronadan önce baby spaya gidiyorduk her hafta düzenli bir haftadır da her gün evde şişme havuz dolduruyoruz bugün çocuk havuzuna da soktum ama teyzenin biri cama çıkıp yavruum çok küçük daha üşüteceksin bebeği sar onu sar diye bağırdı 😅
Kuubra 7 aylık inşallah bu yaz sokacağım denize, mayo bezini, simidini, güneş kremini herşeyini özene bezene seçtim çok hevesliyim 🤣🤣
Kekmez 173107doga yok ben soktum eşim doktor hatta beraber soktuk 2 buçuk üç aylıktı Ege deniziydi ve temizdi hiç bir problem yaşamadım
asyasare 173107doga 5 aylikkrn boyun simidiyle soktum canim. cok sevdi. ama dogumu kisa geldigi icin 5 ayi bekledim. ben sokardim 2.5 ayliktan sonra su temiz ve sicak olduktan sonra kaslarina vs de iyi geliyor yuzmek. ama yine de doktorunuza danisin derim
Deletedmom78654 173107doga geçen sene 3 aylıktık tatile gittiğimizde doktor havuza kesinlikle sokmayın ama denize kısa kısa girebilir demişti güneş kremi falan da kullanılmadığı için 10-15 dakika sokuyorduk denize gün içinde bir kaç kere