Minikadam25 Merhaba arkadaşlar oğlum 40 günlük bugün göbek deliğinin dışarı çıktığını farkettim neden olur bilen yaşayan var mı ?
miniktavsanim Minikadam25 oğlumun ilk bastan beri öyleydi gazdan dolayı dedi doktor şükür şuan yavaş yavaş iniyr giryr içeri
Balimsuuu_ Minikadam25 canım o göbek fıtığı benim kızımın da öyleydi 4 aylıkken düzeldi şuan 7 aylık gayet güzel oldu
Deletedmom245 Göbek fıtığında da dışarı çıkıyor göbek deliği genelde, ama yapısal birşey de olabilir.
miniktavsanim Minikadam25 evet gazi çok vardı şükür geçti şuan 5 ay 24 günlüğuz biraz indi göbek deliği
Minikadam25 miniktavsanim içime su serptiniz çok sağolun elinizle bastırınca içeri giriyordu demi fıtık falan demedi doktorunuz
miniktavsanim Minikadam25 gazdan dolayı dedi ilerde geçmesi gerek dedi geçmese galiba fitik oluyrmus ama şükür bizim simdden geçti az kaldı
miniktavsanim Minikadam25 sizinde daha 40 günlükmus geçer insalah korkmayn en çok gazdan oluyr öyle bende önce korktm fitik olur sandim şükür geçti az kalmış simdi