AselinefeninAnnesi Merhabalar 2vay 21 qunlk kızım war ellerini aqzina aliyor onluqunu aqzina qotrmeye calsyor normalmi bu
Ikicocukanasiyioldum AselinefeninAnnesi evet canim benim kızımda 3 aylık eller hep ağızda keşfetme zamanları ellerini
Bahartunali AselinefeninAnnesi benimkide 2 ay 12 günlük eller hep ağızda emiyor yiyiyor normalmiş bu donemde 🙂
Elisakaya AselinefeninAnnesi evet normalmiş benim kızım 4 aylık hala devam ediyor doktor kendilerini bu şekilde rahatlatırlar demişti ayrıca diş yerleri belli olmaya başladığı ondan dolayı da olabileceğini söylemişti
Sdnbln Oral öğrenme dönemi herseyi agzına götürmeye calısır . Buda bebeklerde oral dönem diye bilinir sağlıklı bir reflekstir. Olmasaydı problemdi yakında ayaklarınıda agzına sokacak
AselinefeninAnnesi Bahartunali sizinkide sürekli emmek isdiyor mu memede uyuyor cekemiyorm brakmiyor brakinca besiqe yatriyorm qeri uyanıyor meme isdyor
Bahartunali AselinefeninAnnesi benim bebeğim doğduğundan beri memede uyuyor başka türlü uyutamiyorum dalmasını bekliyorum daha sonra omuzuma alıp gazını çıkartıyorum biraz daha bekliyorum dalmasını yatırıyorum pis pis yapa yapa uyuyor