Gullucan14 Bebeginiz geceleri gündüz leri uykusu nasl bizim hic uykumuz yok uyusa bile 5 dk snra uyaniyor ya heer yolu denedim yok uyumuyor
Defne_cicegim Gullucan14 valla benim kızım da 8 aylık küçükken daha iyi uyuyodu artık hiç uyumuyo sabahları da istisnasız hiç aksatmaz 5.45 de uyanır o yüzden ben hep leyla 🤣🤣
Tuba Gullucan14 Benim oğlumda yaşını doldurana kadar her iki saatte bir kalkardı. Yaşını doldurduktan sonra düzeldi çok şükür☺️
Kekmez Gullucan14 ehehhe ben çok fenaydım inanın 6 ay hiç uyumadı hele ilk 4 ay gündüz uykusu asla yok gece zaten uyku ne demek ağlama nöbetleri ama şimdi diyor ki anne ben uyumayı sevmiyorum yani uykuyu sevmiyordu bir hastalığı sorunu yoktu ama uyumayı sevmiyordu
Gullucan14 Tuba oyle oluyormus ins bizimkilerde duzelir benim oglum daha bir aylik hem dikisler hem uykusuzluk öldürüyor insani ya
Defne_cicegim Gullucan14 mesela 1 saat önce uyuttum ama 3 kere uyandı artık ben pes ett sallıyorum şuan 🤣🤣🤣
Tuba Gullucan14 Daha çok küçükmüş benimki 1 aylıkken saat başı kalkardı😅 zaman ama çabuk geçiyor her şeyin keyifini çıkarmaya çalışın💜
Gullucan14 Kekmez valla oyle bakalim kime cekcek benim oğlan ben cok uyurmusum kucccuken babsi hic uyumazmis
Gullucan14 Defne_cicegim bende oyle uyutuyorum 5 dk lavobaya gidiyim diyorum cikinca bi bakmisim agliyor