Meraklianneee Kizlar oglum 23 aylik cok istahsiz yemek yemeyi sevmiyo. Ama meyve yemeye bayiliyo. Kilosu ve boyu 83cm 11 kilo zayif ve boyuda kisa yani sizin bebekleriniz ne kadar ve istahsizlik problemi olup atlatan varmi valla cok caresizim yasitlarindan kisa olunca cok uzuluyorum.
Ikrazumra19 Meraklianneee boy genetik olabilir benim kizimda 23 aylkk 11 kilo 89 cm ben hergun keciboynuzu özü veriyorum faydasi oluyor istah icin
Hilaliahmer Meraklianneee 22 aylık 10 kilo. Belki 7-8 aydır kilo almıyor. Ek gıda yok denecek kadar az. Boyu 84 cm. Hiç yerinde durmaz 2 dk oturduğunu görmedim. Sanırım aklı erene kadar da yemeyecek :/
2mucizeannesi Meraklianneee yok bizimkide yemiyor.Zorla yediriyorum.Sanki araba benzin istediyi gibi buda sadece su ,su başka birşey yok. 1 yaş 11 aylıkken doktora götürdüyümde 80sm.10 kq dı. Tabi benim boyum uzun olmadığı için sıklntı yok.Kilosu zaylf ama.
Ikrazumra19 Meraklianneee ben iciyorum cok guzel filan diye oda icmek istiyor onada veriyorum yada bir kase ile onune koyuyorum hem oynuyor hem de iciyor