ozgekeremehmet Mrb kizlar Sezeryan sonrasi kabizlik yasiyorum agrili. Bugun dr fitil krem ve surup verdi. Sizdede bu tarz bi rahatsizlik olmusmuydu ve hemoroide baglamadan iyilesen var mi cok korkuyorum sonu oyle olcak diye :/
Azraninnnannnesi ozgekeremehmet canım öncelikle geçmiş olsun. Ben kabızlık problemi pek yaşamam ama sezaryenden sonra n yazık ki yaşadım 😕 yaklaşık 15 gün kadar sürdü yani nadir çıkıyordum ama düzeldi bend korkuyordum senn gibi ama cok şükür bi problem olmadı.
Esracim ozgekeremehmet ben 40 gün oldu doğum yapalı üç dört günde bir tuvalerimi yapabiliyorum 🙁 hala duzelmedi. Bağırsak tembelliği varmış. Yediklerime de dikkat ediyorum ama yok duzelmedi
saripapatyam2 ozgekeremehmet bendede olmuştu resmen ağlıyordum okadar kötüydü. Duphalac diye bi şurup var ondan içtim ara ara. Sonrada günde 2 kase kayısı hoşafı içtim bir kaç gün canım öylelikle geçt normale döndüm
Azraninnnannnesi Senammm evet o maf ediyor 😒hamile iken yaşamadım bi problem ama sezaryenden sonra oldu
Begum Sezaryenden sonra büyük tuvalete çıkmak biraz zaman alıyor malesef. Zamanla oturacaktır dert etmeyin. Ben de 1 haftaya yakın bi süre sonra çıkabilmiştim