Melikeaknnn ErvaMuhammedAli16 tuzlu suyun ustune koyun yarim saat bekletin uste cikarsa orjinal dibe cokerse sahte canim
ErvaMuhammedAli16 sebnemrah Sertifikalı olduğu yazmıyor sanırım. Dün akşam sipariş verdik. Ne zaman gelir bilmiyorum. Gelince yazarım buraya 🥰
Garfield ErvaMuhammedAli16 maalesef tuzlu su deneyi yapmanız lazım buradan bakıldığında anlaşılmaz eğer resimdeki gelirse resimdekinin boncuklarının arasından düğüm var gözüküyor. Ben sofimaya dan 120 tl ye almıştım
ErvaMuhammedAli16 ErvaMuhammedAli16 Geldi kolyemiz fakat aralarında düğüm yok bir şey olur mu ? Tuzlu su testi yaptım orijinal 👍🏼
Garfield ErvaMuhammedAli16 hadi ya özellikle dikkat ederler bebek takacağı için koptuğunda boncuklar dağılmasın diye. Problem var o zaman tuzlu su testi yaptınız mı
Deletedmom381 ErvaMuhammedAli16 bence görmeden, ya da bilen biri olmadan almayın. Sahtesi çok var çünkü.
ErvaMuhammedAli16 Deletedmom381 Aynen haklısınız valla. İlk defa görmeden bu tarz birşey aldım. Sanırım pişmanım.
kubrab38 ErvaMuhammedAli16 tamamının kalkması lazım. Ben tuzlu suya koyar koymaz kalkmıştı yarim saat falan beklemeden. Hepsinin kalkması lazim
ErvaMuhammedAli16 Kızlar bakarmısınız ? İşaretlediğim yer üste çıktı sadece. 5 dk beklettim illa yarım saat mi olması gerekiyor ?
ErvaMuhammedAli16 Garfield Evet yaptım. Ama görseldeki gibi oldu. Trendyoldan aldım nasıl iade edebilirim acaba bilginiz var mı ?
Garfield ErvaMuhammedAli16 trenyoldan hiç ürün iade etmedim ama siparişlerim kısmına bir bakın satın almış olduğunuz ürünün etrafında iade için buton var mı
ErvaMuhammedAli16 kubrab38 Tuzu az koymuşum o yüzden olmamış. Tekrar fazla tuz koydum hepsi havada durdu 🙏🏼🥰