ErvaMuhammedAli16 Kızlar trendyolda kehribar kolye de indirim var. Bu siteden alan var mı ? Yada ne kadar güvenilir doğru ? Sizce almalımıyım? Baya indirim var çünkü ?
Fatma05 ErvaMuhammedAli16 ben aldım canım 20 günden geldi 1 ay kadar kullandım çıkardım suan duruyor sertifikalo
Fatma05 Marjinal_Anne2 güzel canım hoş duruyor nazik ama eşim kızdı çıkar boynuna dolanır falan diye bende çıkardım duruyor almak isteyen olursa satabilirim dediğim gibi 1 ay takmadım belki
BenDenizMustafakemalinannesi Canım ben kehribar kolye almadım ama bu firmadan bir sürü gümüş aldık hepsi de çok güzel ve özenli geldi
ErvaMuhammedAli16 Fatma05 Kehribar kolye kişiye özel olduğunu duymuştum. Yani kullanılan kolye başkasında olmaz diye biliyorum.
Momsbabyy ErvaMuhammedAli16 Yorumlarını okudum aralarında düğüm yokmuş ve orijinal değilmiş sertifikasızmış canım
ErvaMuhammedAli16 Momsbabyy Hadi ya sertifikalı orjinal diyor açıklamasında 🤦🏻♀️ Fiyatı da iyidi ya 😓
Bendeanneoldum ErvaMuhammedAli16 kehribarsepeti.com dan aldım çok memnun kaldım bu siteyi bilmiyorum sertifikasıyla felan geliyor bide oraya bakın isterseniz 🥰
SemaErenVerdi Ben aldım takdığım gibi patlattı dişleri çok memnunun çok da yakıştırıyorum bebeklere ayrıca bir bebek eline kolyeyi vermeden nasıl yutabilir çok mantıksız
ErvaMuhammedAli16 ErvaMuhammedAli16 Kardeşime demiştim o da hemen sipariş vermiş. Orjinal değil mi kızlar ya 😓😓
Tatlim ErvaMuhammedAli16 siparis verdiniz diye vazgecemeyeceginiz anlamina gelmez ki. Icinize Sinmiyorsa siparisi iptal edebilirsiniz.