Cidocan
[bilinmeyen] aynı durumu yaşadık. Bebeğim mama ile besleniyor 4 ay 5 günlükken doktorumuzun izniyle başladım. Önce sebzelerle sularıyla veya püreleriyle sırasıyla havuç, kabak, patates, yoğurt, sonra meyveler 2 gün kuralı ile gittim. 15 gün tadımları yaptıktan sonra sebze çorbası, yoğurt ve muhallebilerle devam ettim. Bebeğim mamayı içmeyi sevmediği için muhallwbilerine mamayı toz şeklinde koyuyorum. Tarifleri isterseniz beni instagramdan ekleyin yazın atayım size fotoğraflarını kolaylıklar diliyorum.
@cigdemkethudaoglu
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] yogurt ile başla canım meyve püreleri verebilirsin elma muz ama az az turuncigillerden uzak durmalısın 5 6 ayda yumurta sarısını üc gün kuralına göre verebilirsin çorbaya bence 6 ayda başla azar azar patates sogan sarimsak havuç. Kabak ıspanak içine kıymada atıp pisirip yedirebilirsin cici bebe yap evde ondan su ile ıslatıp icine ceyrek muz ezip yedirebilirsin .😊
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] pirinc unu gaz yapabiliyor benim bebegimde yapmıstı mesala ben tadını da sevmiyorum 😆😃
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] aynen canım
Ozgecan3
[bilinmeyen] 6.ayda geçilmiyor mu ek.gıdaya sağlık ocağı yönlendirme yapıyormus
Ozgecan3
[bilinmeyen] himm oluyorsa tabi siz bilirsiniz doktora danışın da ne bilim sindirim sistemi hazır mı ki acep