Serpil2019 OĞluma kansızlık için doktor verdi ama eczacı üzerine yemeklerde hemen sonra yazmış acaba aç mı tok mu daha iyi kullanan var mi
Deletedmom381 Serpil2019 ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce veriyordum. Tok verecekseniz de yarım saat 1 saat sonra vermeniz gerekir
Aminegokce Serpil2019 doktor da eczanede ki de sabah akşam aç karnına birer ölçek ver demişti aynısı yaptım dediklerininde
Elifmoms Serpil2019 ben de daha bugün aldım ferrum kan ilacı doktor aç versen daha iyi olur ama tadını sevmezse sıkıntı olursa tokta verebilirsin yemekten yarım saat sonra olmak şartıyla dedi
Elifmoms Serpil2019 süt ve süt ürünleri ile alınmaması gerek kızım şuan sadece mama alıyor dolayısıyla yemekten yarım saat sonra 😊
Deletedmom381 Serpil2019 Demir ilacının içindeki etken maddenin değeri düşmesin diye. Aç veya tok farketmez! Süt ve ürünleriyle tüketilmemeli aynı şekilde değeri azalmasin diye
Ates_mami Serpil2019 fark etmez aslında. Aç da tok da içebilir. Sadece süt ürünleri kullanımına dikkat etmeniz gerekli.
Sbhthll Serpil2019 aç karnına verilmesi gerekiyor 20 dakka geçtiğin de yemek emme herneyse öyle yapılmalı