CatBoy Goktugkaganinannesi Muhtemelen zehirlenme değildir Demir ilacının rengi koyu zaten kırmızılık o yüzdendir. Midesini bulandırdığı İçin kusmuştur. Bir doktorunuzu arayıp danışmanızda fayda var yinede. Demir ilacınızı da değiştirmeniz gerekebilir
Efe123 Goktugkaganinannesi yani ben hamileyken her kan hapı içince ayni şekilde istifra ederdim ama bebek için de tadi kötü gelmiştir bize olabilir demişlerdi bilemedim sağlık ocağının verdiği ilaç mı bı sorun bilgi alın doktorunuzu arayın
NazliHilal Goktugkaganinannesi kan ilacının renginden dolayı o şekilde kusmuş olabilir canım. sağlık ocağının verdiğiyse onlar genelde kusturuyor
Aynurince Goktugkaganinannesi bebeğin kaç aylık canım.. Benim 5 aylık normalde bebek emdikten sonra gazını çıkarırken.. Hafif süt kesiği gibi çıkarır ya.. Kan damlası verdikten sonra onla birleşip kırmızı ve sarı şekilde çıkarabilir.. Normal bu.. Çok kustuysada midesini bulandırmıştır.. Korkma
metay5 Goktugkaganinannesi mide bulantısından çok görülen bişey benim bebeğimde kusuyodu ilacı geri kusuyo kan derken normal kan rengi mi ilacın rengi mi ilaç daha turuncuya dönük çünkü
Goktugkaganinannesi metay5 turuncu kustu 5 ye vermistim emzirmeden sonra arada kusuyordu . Bugünde kustu ara ara