AhmetAlanya Ecekusum onu bılmıyorumda canım ben hipp kullanıyorum 4 aydan sonra pirinçli kızımda cokta sevıyo hatta zaten sıvı yapıp süt gıbı bırberonda ıcırıyorum tamamen organik guvenle kullanıyorum
Ecekusum AhmetAlanya bende sıvı yapıyorum ürün hem biberonda hem tabakta yedirilebiliyor ben biberonla veriyorum sıvı sekilde
Sedefinpamugu Bende ilk defa başlıcam direk bununla başlıcam bi zarar olmaz dimi korkular korkular iste 😊
Ecekusum Ben bu ürünü kullanıyorum kızlar kullanan var mı dedim. Kizim tadını çok sevdi sütlü pirincli yazıyor üzerinde sanırım birazda tarçın var üzerinde öyle yazıyor kızım 4.5 aylık zaten bende korktum ama kızıma çok yaradı çok sevdi fiyatı da çok uygun mamalar çok pahalı maalesef şok ve A101 lerde mevcut genelde 17.50 TL 400 gr. Kullanan varsa yazabilir bu ürünün bide muzlusu var ben onu hiç kullanmadim
AhmetAlanya Ecekusum https://www.hepsiburada.com/bebelac-sutlu-pirincli-tahil-bazli-kasik-mamasi-500-gr-p-OYUNAK6965?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-beslenme-pla&gclid=EAIaIQobChMImuHP04i73wIVwaoYCh2mwwtEEAQYAiABEgKx0PD_BwE canım burda bircok kısıde bunu onermıstı bunada bak ıstersen marketler war bende baktım ama denemedım daha
Ayazingo Ecekusum ya biberonda yapıyorum bi türlü içemiyor çocuk sövül yapıyorum sözde anlamadım gitti kaça kat yapıyorsun koyulaşıyor cunku
Miracalpinannesii Hero Baby Sütlü Pirinçli 🔸Ürünün temel maddelerine baktığımızda, Hidrolize edilmiş pirinç unu ve Süt tozu maddelerini görüyoruz☝ İki maddenin üründeki toplam payı %85’i geçiyor. Süt tozunun içeriğinde dikkatimizi çeken Soya yağı oluyor☝ Bunun haricinde Hindistan Cevizi yağı, Ayçiçek yağı ve Palm yağı kullanılmış. Üründe ayrıca, Soya Lesitini Antioksidan olarak eklenmiş. 🔸Ürünün içeriğinde dikkat çeken diğer önemli maddeler ise Şeker kaynaklarıdır. Öyle ki, bu üründe gördüğümüz kadarıyla Laktoz yok☝ Onun yerine, Sofra şekeri ve buna ilave olarak Fruktoz ile Maltodekstrin eklenmiş❗ Burayı sanıyoruz ki iyi vurgulamak gerekiyor, bu ürünün etiketinde 4. Ay sonrasında bebekler için kullanılabileceği yazıyor❗ 40 gr.’lık toz ile hazırlanmış 1 porsiyon mamada 11,76 gr. şeker olduğunu görüyoruz❗ Bu şeker oranı, biz yetişkinlere göre dahi günlük tüketmemiz tavsiye edilen oranın neredeyse yarısına denk geliyor. Kaldı ki, bu yüksek şekerin kaynaklarının ise Sofra şekeri ve buna ilave olarak Fruktoz ile Maltodekstrin olduğuna dikkat çekelim. Bunun yanısıra, ürünün lif oranı son derece düşük☝ Öyle ki, 40 gr. toz mama ile hazırlanan 1 porsiyon mamada bulunan lif 1 gr. bile değil. Bu haliyle, bu ürünü tüketen bebeğin kan şekerini dengede tutacak lif olmadığı gibi, şeker kaynakları arasında fruktoz ve maltodekstrin bulunmaktadır. 🔸Bu kaynaklar tek başlarına bile bebeğin kan şekerini aniden yükseltmeye ve yine aniden düşürmeye yetecektir. Buna pirinç unundaki şekeri ve ilave edilen sofra şekerini de ekleyin. Ortaya çıkan tablo, henüz vücut sistemleri ve iç organları gelişmekte olan 4-5 aylık bebekler için yüksek bir şeker yükü anlamına gelmektedir ☝️ 🔍Hero Baby Sütlü Pirinçli (1 porsiyon) 👉Enerji 169,6 kcal 👉Şeker 11,76 gr. 👉Yağ 3,92 gr. 👉Protein 5,08 gr. 👉Lif 0,84 gr.