askbocusum_1 Kizlar oğlum 1 yas aşısı oldu bugün ama hiç uyumadigi kadar uyudu.bu konuda hemşire den bilgi almadım o an Normal mi sizce aynı durumu yaşayan oldu mu
Sumis35 askbocusum_1 normal diye biliyorum ben de asi olunca uyuyorlar genelde benim oğlum da öyle geciriyor
Burcubyk55 askbocusum_1 aşidan sonra halsizlik ve kas ağrısına bağlı uyku hali görülebilirmis normalmiş google oyle diyor 😊 İsterseniz yarın ebeyi arayarak bilgi alın bakalım o ne diyecek kafanız rahat olur.🙋🏼
askbocusum_1 Sumis35 ya normalde çok uyuyan bir bebek değildi baya tedirgin oldum sürekli uykusu gelince
askbocusum_1 Burcubyk55 ya evet bende Google baktım ama uyku hali olursa doktora başvurun diyor bazı yerlerde.tedirgin oldum bende.ya hemşireler de doğru düzgün bilgi vermiyor ki ağzından cimbizla laf alıyorum valla.ama yarın arayıp soracam teşekkürler ☺️
Burcubyk55 askbocusum_1 bence normal ağlasa uyumasa dhaa kötü en azından dinleniyor rahatlıyor öyle düşünün sevgiler 🙋🏼
askbocusum_1 Burcubyk55 tabi ki daha iyi aglamasindan.ama normalden fazla uyuyunca tedirgin oldum yan etki mi yaptı diye.benden sevgiler☺️
askbocusum_1 Eser3458 demekki her çocukta farklı etki yapıyor.benim bebeğimde de huysuzluk vardı ama sürekli uykusu geliyor arada agliyip uyanıyor tekrar uyuyordu
Eser3458 askbocusum_1 aynen canım diğer aşılar bu kadar etkilememişti bu çok etkiledi yavrumu ya birde bacağı kızardı sisti bizim