Basakasaff Rabbime şükürler olsun sağlıkla evladıma kavuştum 🙏 3ay 10 günlüğüz kulaklar biraz kepçe gibi ne yapabilirim acaba
Ate2020 Basakasaff bizde 1 ay 1 günlüğüz. Kızımında hafif kepçe gibi . Birde kulağı bükülüyor emzirirken ve uyuduğunda ne kadar dikkat etsemde 🤦♀️ Bazı bandanalar varmış bebekler için sma çok detaylı araştırmadım ben. Belki onlar işe yarayabilir ama benimki şapka bile taktırmıyor onu hiç taktırmaz 😂
asyasare Basakasaff tum bebekler kepce gibi duruyor sanirim saclari olmadigi icin😂 eger genetik vs degilse sac uzadikca ve kikirdaklari sertlestikce geciyor canim. benim kizimda 5 aylik bir ara cok kafaya taktim kepce bu cocuk diye . ama diger bebekleri gorunce anladim kepce degil meger her bebek ayniymis. simdi ben kafami 3 numara kestirsem benimde kulagim oyle gozukur diye dusunuyorum
Swtlna Ailede kepçe kulak varsa genetiktir, geçmez. Genetik değilse zamanla kendiliğinden geçer, bizim de hafif kepçe gibiydi 17 aylık şu an kepçelikten eser yok
Duhamomm Şapka giydr ince olanlardan hahah goruncem ve kaynanam torunun kulagnı tutkalla yapıştırmış kepçeydi kepçeler gtsn dıye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Duhamomm Basakasaff gerçek 🤭 zorla cıkarmslr kulagından yazık ddm sapka tak canım sağ sol duzenlı yatır geçer
Basakasaff Duhamomm ayy çok kötü 😱 şapka sıcakta bandana takmaya çalışıyorum artık canım teşekkürler 😊🌺