aslihaleninannesi Kızım 15 aylık olmak üzere azı dişlerini çıkarıyor. Önceden de daha çok anne sütü ile beslenip yemek olarak daha az alsa da birşeyler yiyordu. Son 2 haftadır hiç birşey yemiyor desem yeri sadece emmek istiyor. Aç kalsa ağlar tamam ama yine de insanın aklı kalıyor. Aynı durumu yaşayan annelerin tavsiyesi var mı?
BrcnBlgn aslihaleninannesi Benim kizim 13 aylik sadece ek gida ile beslenio anne sutu ve mama almiyor bu azi dis donemi bizde 3 ay kadar surdu bu sure zarfinda puturlu gida reddimiz basladi ve beslenmek istemedi asla bisi yediremedim sadece su iciodu arada muhallebi bi kac kasik 3ay kadar kafayi yedim suan bi iki gunsur biraz duzelme var gbi sukur
Belinay19 aslihaleninannesi benim bebeğim de 7 ay 23 günlük iki gündür bişey yemiyor dış donemindeyiz napicagimi şaşırdım ağlamamak için kendimi tutuyor ne yaptıysam yemiyor
Baharaytekin aslihaleninannesi bizde öyleyiz sadece kendi yiyebileceği şeyleri yiyor dier herşeyi reddediyor bu nedenle asla çorba beş içmiyor genelde köfte patates et tavuk bunları yiyor sebzeden uzaklaştı cok
Duru_m aslihaleninannesi 7 aylık aynı durumu yaşıyoruz doktorumuz diş çıkardığı için olabilir 2-3 gün sık sık emzirmemi söyledi sonra ek Gıdayı ekmeğe sürüp eline vermemi söyledi
BrcnBlgn aslihaleninannesi Evet oyle malesef bizimki cok uzun surdu anam agladi ama bebegi yesin die zorlamayin beslenmekten sogutmayin disi ciktiginda duzelecektir
BrcnBlgn Belinay19 Zorlamayin yemiosa skntisi oldugu icin yemiyor cok fazla ustune gitmein sadece teklif edin
Kekmez Belinay19 aç kalmaz ben çok çekenlerdenim kızım iki yaşında şimdi bir sıkıntısıda yok evet o dönemlerde iştahsızlık oluyor anne olarak insan vicdan yapıyor ama atlatacaksınız bu dönemleri merak etmeyin ısrarcı olmayın ama ara sıra teklif edin makarna teklif edin mesela o dönemde çok seviyorlar ama kendinizi yıpratmayın bir iki ay sıkıntı olur sonrasında herşey düzene girer şaşırırsınız
Ozgebur Benim de oğlum 13 aylık ekmeği çok seviyor sabahtan akşama kadar ekmek ver yer o derece ,ne yaptıysam yoğurt yumurta asla yemiyor diş çıkarıyor patlamış biri azı diğeri alt ,çok çabuk atlatır inşallah bebişlerimiz 🙏
Ozgebur Kekmez valla canım yumurtanın her çeşidini yaptım önüne koydum eliyle itti pankek yapıyorum ara ara yiyor ,😊
snyck aslihaleninannesi 14 ayligiz daha 5 diş var ya ne kadar gec ve zor cikiyo bir bilseniz şuan galiba 3 diş birden cikacak diş etleri şişmiş beyazlamis 3 gundur iştahsız ama benim kizimda poğaça ekmek gibi şeylere hayır diyemiyo onlari veriyorum bide yogurda hayir demiyo yani ac kalmamış oluyo sevdiği şeylerden verin sıvı falan farketmez sonuçta bisey boğazından geçsin de 1 haftadan falan bisey olmaz