AryamH Yclll bulamadim valla kizim 16 aylik ustelik deodorant ve turevleri koltuk altimda beze gibi seyler yapiyor kullanamiyorum gunde iki dus aliyorum
Bsecill Kkg ay çocuk korkmuştur e kokuyoz valla geçen eşim öpeyim diyor kokuyom gelme diyom 😂 adamda şaşırdı
Selvaelyennn Yclll mor kapalı deotakk hem mühtiş kokuyor hemde sıfır koku. Terliyorsun ama kesinlikleee kokutmuyorr. 2 gün rahatsın. Sonra zaten duş alırım kışın iki güne bir. Yazın hergün.
Pnarr_ Yclll banyodan çıktıktan sonra elini ıslatıp az karbonat döküyorsun macun kıvamında koltuk altına sür ister sil ister kalsın ihtiyaç duyduğunda yap bir gün götürüyor kokmadan
Bsecill Yclll ay bide ben üzülüyorum çocuğumada kokuyorum diye 😞 hatta doğumdan çıktım e tabi terledim hemşire geldi diyorum ki ben size kokuyorum kesin çocuğada kokuyorum ondan emmiyo galiba 😂😂 yoo kokmuyosunuz dedi ama o zamanlar böyle teke gibi kokmuyodum şuan resmen teke gibi kokuyorum
Clk7 Bende de ayni durum var terim kokmazdı hiç doğumdan beri çok kötü kokuyor her banyoya girdiğimde koltuk altımı yıkamaktan gına geldi üstelik sadece 1,2 saat sürüyor sonra yine 😔