Umaykaraot Kizlar 7 günlük bebeğim var biraz erken dogdu ama sürekli uyuyor emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum çok zor uyanıyor normalmi sizce büyük tuvaletini de 3 kez falan yapıyor
asafoglum Umaykaraot Çok normal fazla uyuması sarılığı yok değil mi? Altını aç burnunu sık hafiften uyanır annesi.2 saatteb fazla uyutma bolca besle sarılık olmasın.Yoksa çok uyumaları normal beslendikten sonra 15 gün falan o düzende gidiyorlar.
Defnemm22 Umaykaraot uyuması normal ama 2 saatte bir emmesi lazım sarılık olabilir yoksa sen zorla uyandırmaya çalış
Marinedeniz Umaykaraot ayni benim bebegim ilk haftalar o kdr zorlandim ki uyandirmaya calisirken bir bucuk saat geciodu nerdeyse :/ 40 gunu tamamladiktam somra iki bucuk saatte bir kndilignden uyanmaya basladi artik Allaha sukur
Umaykaraot asafoglum sarılık sinirdaydi canım 6 saat mavi ışıkta durdu sonra düzene girdi doktorum 2 gün sonra gel yükselebilir belki dedi ama yarın gidicem inşallah yukselmemistir
asafoglum Umaykaraot Bolca besle bir şey olmaz merak etme ama çokta uyutma sarılıkta çok uyumaması lazım.Ben mamayla besliyordum ilk başta çok az sarılığımız vardı en fazla 3 saat uyut dedi oda mama olduğu için anne sütü 2 saat.Sütünü sağ ememiyorsa saha çok küçük ama alışır kaşık biberonlar var onlarla verebilirsin yada kaşıkla.Düzene girer merak etme sarılıkta geçirmeyen bebek çok nadir zzaten
Umaykaraot GoGirl tam gogunsumu cekemiyo canım silikon uc bile denedim olmadı agizina sıkıyorum sütümü yada kaşıkla veriyorum
Umaykaraot Defnemm22 emmiyo canım gogunsum büyük geliyo bazen cekiyo yoruluyo hemen ne yapacağımı şaşırdım
UraSsmom Umaykaraot Bende öyle diyordum şimdi ah keşke uyusa diyorum 😂 Sarılığı yoksa sıkıntı yapma, emzirmek için uyandır sadece, benim oğlum altını açınca uyanıyodu
2lokummannesiii Umaykaraot normal. Daha dünyaya alışamadı bu kadar uyuması gerekiyor zaten. Sen onu 2 saatte uyandırıp emzir.
Ebruayd1n Erken doğan bebeklerde uyku fazla oluyor cnm benim bebeğimde prematüre doğdu ilk 1 hafta 24 saat uyudu sadece 2 saate bir ağlıyordu emmek için ağlamasa da ben burnunu sıkıyordum uyanıyordu ağlayarak sonra emzirirdim başka türlü uyanmaz
FNur1704 Hastanede normal degil hic uyanmamasi demislerdi kan sekeri düstügü icin halsiz kalip uyanmakta zorlaniyormus. Sürekli emzirmek gerek.