Denizeylem 5 ay 25 günlük kızım var. havuç sıkıp suyunu versem olurmu kızlar biberonu çok sevıyor çünkü
GUBILIK Denizeylem posalı yese daha faydalı. Vucuda sadece seker yuklenmemıs olur. Lifler bagısaklara iyi gelir
Nsrvn Denizeylem Ben soyup dondurucuya atıyordum bi gün sonra buzundan erimesini bekleyip eline veriyordum çok hoşuna gidiyor bebeklerin ama diş için yapıyordum bunu kaşıyıcı görevini görüyordu
GUBILIK Hunili 5 ay 25 gunluk. Neredeyse 6 ay. catalla ezip ogurme var mi kontrol edebilir. Akabinde parmak gida verebilir. Tabi ki kontrol altinda ve de ilk yardim bilerek
Hunili GUBILIK blw için ideal ay 8. Ay diye biliyorum ben. Şimdi ek gıda konusunda deneyimsiz bir anneye eksik bilgi verildiğinde sonuç korkunç olabilir. Naçizane tavsiyem olabildiğince detaylı bilgi vermek🤗 ek gıda hiç almamış bağırsak durumu belli değil (bazı doktorlar bebeğin bağırsakları kaldırmadığı için ek gıdayı erteliyorlar) pütürlü yememiş yutma refleksinin de gelişmesi lazım dilini kullanabilmesi lazım direk öğürüyor blw yapayım derse hataya düşer diye düşünüyorum.
GUBILIK Hunili bebege gore degisiyor. hani zaten ek gidaya baslamis anladim ben. Seviyor havucu demis. Okumustur arastirmistir diyerekteennn yazdim :) ama haklisiniz tabi ☺️
Ikrasu__ Denizeylem ben cok verdım suyunu sıkıpta ama 1 Cay kasıgı kadar ver bıberonla degıl buyudukce arttırırısın
Hunili GUBILIK burda o kadar çok şey gördüm ki ufkum genişledi 😅 artık her şeyi tane tane, Bilal’e anlatır gibi anlatmayınca içim rahat edemiyor, birine bişe olursa söylediklerim yüzünden diye🤦🏼♀️ Allah kimseye yaşatmasın biberonu çok seviyor yazmış anne