Ruyamm Sizlerde de oldumu bütüm kemiklerin ağrıması dişlerin sızlamasi 2 aylık olacağız 1.5 aydan beri her yerim ağrıyo dahada fazlalaştığı icin bugün doktora gittim değerlerimin hepsi iyi çıktı emzirdiğin için kalsiyumlar bebeğe geçiyo sütten senin vucudun ondan sızlıyor dedi
Aysenur8996 Ruyamm Benim de doğumdan Sonra uzunca bir süre ağrıdı. Yürüyemiyorum çocuklarımı kucağıma alamıyorum kemik ağrılarım yüzünden. Doktora gittim. D vitamini çok düşmüştü. Takviye alıyorum. D vit yazıldı mı size
MarlaSinger Ruyamm kalsiyum kullanın hatta dişinizde çürük varsa çok hızlı ilerler çürümesi benden söylemesi
esra0474 Doğru. Doktor vitamin takviyesi yazdı mı? Yazmadı ise hamilelikte içtiğiniz vitaminleri 6 ay boyunca kullanmaya devam edin. Ama sırt ağırları hiç geçmeyecek, emziriyoruz çünkü. Sevgiler
Ruyamm esra0474 doğum yaptıktan sonra 1 hafta ağri kesici antibiyotik falan vermisti demir hapı vermedi ama evde hamileyken kulladığım vitamin hapı var içsem olurmu
Ruyamm Aysenur8996 ben kadın doğum doktorunu aradım bacaklarımda çok ağrı vardı oda kardiyolojiye git ded oda baktı işte herşeyin iyi emzirirken böyle şeyler oluyor dedi eğer çok artarsa ortopedi iç hastalıklarına git dedi ilaç falan vermedi
Aysenur8996 Ruyamm D vit kontrolü yaptırın uzun süre güneş ışığı alamadıysanız eksiklik gelişmiş olabilir. Zaten doğumla birlikte depolarımız baya eksiliyor.
Ruyamm MarlaSinger çürüğüm yok ama sızlıyor kuruyemiş incir falan aldım baska yiyebileceğim birsey var mı biliyomusunuz
MarlaSinger Ruyamm kuruyemiş incirden ziyade vitamin kullanmanız gerekiyor. Yiyebiliyorsanız her gün iki kase yoğurt yiyin. Maden suyu İçin mutlaka sade olanından.