Zeynep360 Kullanan var mı internette araştırdım hiç kullanan rastlamadım. Günde 4 defa memeden sonra 4er ml şeklinde başlattı doktorumuz
Zeynep360 yaseminyildiz anladım canım ben bu ilacı hiç duymadım kullanan da duymadım o yüzden soruyorum
Zeynep360 Fulyag canım ne kadar kullanıyorsunuz bize 4er ml çok geldi gözümüze. Bir de uykusu arttı kullandığımızdan beri sizde de böyle bişey oldu mu
Zeynep360 cemremir Fulyag canım ne kadar kullanıyorsunuz bize 4er ml çok geldi gözümüze. Bir de uykusu arttı kullandığımızdan beri sizde de böyle bişey oldu mu
Fulyag Zeynep360 2.5 ml kullanıyoruz başta 4 kez kullanıyorduk sonra 3 e düşürdük ayına göre ölçekleri vardı sanırım biz 1 aydan beri kullanıyoruz şimdi 2.5 aylığız hala aynı şekilde devam ediyoruz uykusunu pek etkilemedi düzenimizi değiştirmedi ama gaz konusunda bizde işe yaradı
Fulyag Zeynep360 biz de biogaia ile kullanıyoruz ikisi beraber güzel etki ediyor tam ilaç olarak geçmiyor aslında bitkisel yağ karışımı bu yüzden içimiz daha rahat ederek kullandık 😊
Zeynep360 cemremir 53 günlük. Kullanma kılavuzunda 2.5 ml diyor fakat doktor kilosuna göre hesap yaptı 3.8 ml ver dedi. Sizinki kaç aylık
cemremir Zeynep360 bugün 2 aylık 2,5 ml günde 4 defa dedi ben 2,5 ml günde iki defa kullanıyorum ayrıca biogaia günde 5 damla gece11-12 civarı sam simplex 8 damla günde 2 defa veriyorum