Ozge_AyazEfee nur-nr_123 Kesin bir belirti değil tabi ama genelde süt ve süt ürünleri alerjisinde belirtilerden birisi de kulak arkasında konak oluyor. Bizim de öyle olmuştu. Sizde başka bir belirti yok ise ciddiye alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum 🌺
Bulutbey nur-nr_123 bizde de vardı valla ben kir sandım 😂 elimle temizledim sonra da her banyoda kulak arkasına dikkat ettim yıkarken ovaladım ama olmadı sonra
Zk95 nur-nr_123 bizdede oluyo beslenirken ağzından akanlar kulağının arkasında kalınca yıkayınca geçiyo ama sizde de öyle mi bilemedim
nur-nr_123 Ozge_AyazEfee kuzum alerjikte olabilirmi bu durum bu aralar süt alerjisinden şüpheleniyorum
eslemsiii Ozge_AyazEfee Konak saçtaki gibi mi yoksa isilik gibi mi oluyor kulak arkasında. Benim kızımında süt ve süt ürünleri alerjisi var bazen kulak arkası nokta nokta kızarık oluyo kulağını asılıyo o gün kaşımak ister gibi
Serzeyy Bulutbey benim bebegim de 1 aylık ondada vardı beyaz beyaz sildim temizledim dustan sonra bir daha olmadı bakalım ama korktum alerji denilince şimdi
Ozge_AyazEfee nur-nr_123 Ne belirtiler var mesela? Mukuslu veya kanlı kaka Az kilo alımı Karnının gurul gurul olması Huzursuzluk Kaşlarda veya burun kenarında konağa benzer sarı döküntüler?
nur-nr_123 Ozge_AyazEfee kuzum dün kanlı kaka yaptı mukuslu şükür ben hemen farkettim sütün s sini tüketmiyorum bide kulak arkasında bu var işte dün farkettim başladım bugün kakası normale döndü durek ishaldi mesela ama tek kalan curr diye karnından ses geliyor o da dün sütü kesmemle başladı normalde yoktu dün başladı
Deletedmom310 nur-nr_123 benim bebegiminde hep oluyor 4 aylık duşta temixliyorummdomtora sordum çok ciddiye almadı ,🙄
Ardenege Atopik dermatit egzama bu.süt alerjisinde olur alerji olmadan da olabilir.doktora danışın mutlaka.bize profesör ayşe yenigün var izmirde o bepanthol sensiderm verdi.kaşıntı da yapar
nur-nr_123 Ardenege anladm canm büyük ihtimal süt alerjisi var ben sütü kesince kakası felan normale döndü bepanthol kullanıyorum cnm
Ardenege nur-nr_123 süt ürünleri deniz ürünleri çilek fındık fıstık çerez dana eti yumurta bunlara dikkat et cnm doktor da yönlendirir seni bunlar alerjik hep
Duru_m nur-nr_123 sütü kestim derken kendi sütünüzü vermeyi mi ?? Süt alerjisi sizin yediğiniz ürünlerden geçmesi demek değil mi
yas_emin3467 nur-nr_123 benim bebeğimde de oldu banyoda güzel yıkadım sıcak suyla yumuşadı. Sonra kulak çöpünün pamuğuna zeytinyağı sürüp temizledim. Kulağına su gidecek diye kapatıyordum yıkarken o yüzden kir kaldı diye düşündüm. 🤷🏻♀️
Bogurtlencicegi nur-nr_123 benim kızımda da var emerken süt gidiyor ondan sanırım çünkü ben tek meme veriyorum sağ kulağında var solda yok bepantol sür sürekli temizle 😊