Esraesen122 Merhaba arkadaşlar oğlum tam 15 aylık oldu ama hala yerde ne bulursa ağzına atıyor bugün balkona çiçek yaprağı düşmüş bir baktım ağzında normalmidir bilmiyorum çünkü artık ağızla tanıma zamanı geçmiş olması lazim
Cin Esraesen122 oral dönem 2 yaşa kadar devam ediyor oral dönem sonrasında 2.yaş itibari ile anal döneme geçiliyor O yüzden şuan çok normal
Mirac_21032019 Esraesen122 cok normal cnm bizde 15 ayligiz.Yerde ne varsa elektrik supurgesi gorevi goruyo kendisi masallah🙈
Sibellaa Esraesen122 ay evet ya ne bulsa ağzında elleri zaten hep ağzında napıcsm bilmiyorum. Evi silmekten nefret geldi artık. Bi de her şeyi bi yerlerden atıyor. Masadakileri yere, elindekileri balkondan aşağı sizinki de atıyor mu?
Elifnr Offf al bizdende okadr bebegim 13 aylik dun guvercinlerin oldugu parka goturdum cocugumun parmagina s.ctilar guvercinler ben farketmedim o anda baktim elini agzina goturmus yemeye calisiyo kafayi yiyodum ya pislik olan ne varsa agzina götürüyor
Esraesen122 Sibellaa aynen yakında kendide atlicak mama sandalyesinden nasıl oluyorsa ondanda sıyrılıp üstünde dikiliyor