Dilekhatil Hanımlar merhaba 6 aylık kızım var Premature doğdu. Premature anneleri varsa aramız da Ek gıdaya kaçıncı ayda geçtiniz bilgi verirmisiniz teşekkürler
_yaseminturann Dilekhatil ben henüz yolun basındayım düzeltilmiş 24 günlük ama doktorum ve hemşirem bize düzeltilmiş 6.yds ek gıdaya gecilir demişti. Bu arada anne sütümü veriyorsunuz?
nzlkc Dilekhatil 34 haftalık doğum yaptım. 6 aylık olunca ek gıdaya geçtik. Bebeğimde zorlanma hissetmedim. Ne kadar erken doğduğunada bağlı olabilir.
Kutay_16 Dilekhatil canım bize doktorumuz beş aylıkken tattira bilirsin demişti mama kullanıyorduk sürekli anne sütü almadı erken başladık gelisimimizde güzel çok şükür
Dilekhatil _yaseminturann Anne sütü almıyor mamayla besleniyor yavaştan ek gıda veriyorum tad alsin diye Ama Tam geçmiş sayilmam
Dilaramert Benim de bebegim premature 5 ay 16 gunluk doktorumuz 6 ayına birsey kalmamış baslayabilirsin dedi. Zaten maksat doyurmak degil bebekleri tada alıştırmak
nzlkc Dilekhatil şu an 7 ay 4 günlük. Yoğurt tadımıyla başlamıştım tam 6 aylık olunca. Sonra sebzeleri verdim. Şimdi kahvaltı ve öğlen yemeği şeklinde gidiyoruz