Alparslanozge Dün akşam bi dürüm çiğköfte yedim (ekstra acı yoktu) bebeğim 5-6 saat her zamankinden farklı şekilde huysuzlandi ağladı sütümden acı mı geçti acaba nasıl böyle bişey yaptım kahroldum üzülmekten yemiyodum unuttum bi an yemiş bulundum aglama sebebi bu muydu acaba 😖
Bilgess Alparslanozge canım acı olmasa bile çiğköftede baharat çok eğer bebeğin küçükse sütünü etkilemiş olabilir
Azraninnnannnesi Alparslanozge canım belki denk gelmiştir nadir olmakla birlikte bend yiyorum herhangi bi problem yaşamadım ki gazlı bir bebeğim var
Rabia1511 Alparslanozge bebeğin kaç aylık canm bence o kdr üzülme bişy olmaz dün bi post açmıştı arkadaş herkes yiyorum diyor Bnde Yen'i yemeye başladım turşu vs
sevcan Alparslanozge gaz yapmıstr baharatı kendı acısı yeter cunku ona. ben hamıle kalmadan once hergun yerdım hamıle kalınca ve doğumdan berı ağzma surmedım ıkı senedır hıc yemedım yemeyıde dusunmuorum:)
Alparslanozge Bilgess 2 aylık canım zaten gazlı bı bebek ama gaz sancisindan farklı bı huzursuzluğu vardı aklıma direk çiğköfte geldi
Alparslanozge Rabia1511 2 aylık canım hamileyken yiyodum ama şimdi birebir sütümden geçince dikkat ediyorum yediklerime
Alparslanozge sevcan zaten sürekli gaz sancılı bir bebek ama bu huzursuzluğu daha farklı geldi o yüzden sormak istedim
Ftmsnny Alparslanozge ayni şeyi geçen hafta bende yaşadım. 3 gün kaka yapamadı yaptığında da inleyerek yaptı ☹️