Ebru6169 Kızlar bugün 5 aylık olduk doktor kontrolünde yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi 3 gün kuralına uyarak ama liste falan vermedi neler veriyorsunuz ve nasil veriyorsunuz yazarsanız sevinirim ilk bebeğim heyecan yaptım biraz 🤣😂
Hll20 Ebru6169 ben kendi mayaladğm yogurtla başlamştm canm. Birde uygulamann bebek takip bölümünde tarifler bölümü var oradan da bakabilirsin. Resimli sekilde güzel tarifler veriyor. 3gün kuralına uygun.
GoGirl Ebru6169 biz sebzeyle basladik 3 gun kabak snr havuc ekledim 3 gunde oyle snr patates ekledim 3 gunde oyle.snr kabagi cikardim patates havuc bezelye snr yesil fasulye vericem.meyveyide seftali verdim rendeleyip bazende 1 yemek kasigi yulaf ununu 1 bardak suyla pisirip meyveyi icine koydum kasik mamasi gbi yedirdim
Ebru6169 Hll20 Anladm canm . Peki yoğurdu ilkgun bir defami tattiriyoruz 3 gün boyunca sadece yoğurt dimi
Hll20 Ebru6169 3 gün sadece yogurt. İlk gün 1 tatli kasigi ikinci gün 1 yemek kasigi ücüncü gün kücük bir kase yogurt. Tek tek baslarsanz. Neye alerjisinin oldugunu daha kolay bulabilirsiniz.