miracinnannesii Kızlar aldık ama oglum içmiyor ne yapmam lazım içmesi için ya bu mamayı vermek istiyorum 🤦🏻♀️
Ceydakoruc miracinnannesii benim kızımda içmedi ve gazdan deli oldu acillik olduk laman yapılarak rahatladı yavrum bizimde 4 ay 26 günlük
Kirznnesi miracinnannesii anne sütüne devam edin eğer yoksa sütünüz hipp organik 1 yada bebelec 1 i deneyin bunlar anne sütüne en yakın olanlar belki mamanın tadını sevmemistir
Zuluu miracinnannesii gel sarilalim iki gündür cabaliyorum ama icmiyor israr etmiyorum bemde iyice acikmasini bekliyorum ama iki emistem sonra yine icmiyor deli olacam bizim mamamizda sma 2 ay 10 günlük benim kizim 🙄🙈
D_9 miracinnannesii baya acıkmasını bekle o zaman mecburen içiyorlar öyle öyle alıştırırsın benim bebeğim de bi ara içmemimişti çok acıkınca verdim geri normale döndük normal şekilde içti
miracinnannesii Zuluu vlla bzmkide öyle sütüm var ama saglık ocagındaki ebe içime kurt düşürdü o yüzden verim diyorum ama almıyor 🤦🏻♀️
Zuluu miracinnannesii inanmazsin belki şırınga yla verdim mamaya ona da ne kadar vermek denirse Philips avent biberon sipariş etmiştim eşimin iş yerine gitmiş aksam getorsin bide onunla vericem bakalim insallah alır