Esraalibugra 13gundur süt yumurta diyeti yapıyorum oğlumun kakası hala kukuslu ve ishal seklimde günde 4 5 defa oluyor neden geçmiyor normal midir doktor ile görüştüm tekrar randevu al getir dedi 30 hazirana Randevi verdiler ne yapacağım ben
1bebekanne Esraalibugra tavuk eti inek etine falan da olabilir bide. Süt herşeyin içinde var çikolata kraker vs bunları da yiyemiyorsunuz dimi
Talhaz Esraalibugra çizimde aynı şekilde hele iki gündür ne dökümdü bilmiyorum yüzünde egzama oldu aşırı huysuzlandı hiç uyumadı. Yani bence sadece süt ve yumurta kesmekle olmuyor paketli tüm gıdalar bazı makarnalar tavuk eti dana eti hayvansal ürünlerin çoğu tetikleyebilir
Esraalibugra 1bebekanne su 13 gündür sebze meyve yeşillik hariç bişey yemedim paketli hida hiç yemedim
Esraalibugra Talhaz bana sadece süt ürünleri yumurta paketli gıdaları dedi doktor da diyetisyen de hayvansal ürünler demediler
Sevilay61 Esraalibugra diyet en az 3 haftada cevap verir bir de ek gıda ile kaka toparlıyor ek gıdaya kadar o şekilde devam edecektir
Birogretmenanne Esraalibugra ben de diyet yapıyorum canım ilk 20 gün falan bisey değişmedi. Sonraları belirtiler azaldı. Bazı sebze ve meyveler de alerjik olabilir. Portakal, limon, ıspanak, lahana, cilek, domates bunları da kesip deneyebilirsin.