Sgnull 27 günlük bebeğim sakallı birinin öpmesinden olan bir isilik dedi doktor fakat isilik 5gündür öpen yok ve azalmak yerine artıyor kafasın da vücuduna yayılmak üzere yüzde başladı ne yapabilirim . Normal diyorlar ama gördük de canım sıkılıyor
03032014 Sgnull bizde de sıcaktan oldu çoğaldı çoğaldı sonra kurudu gectı baya bı artıyor ıyıce çıkıyor sonra kurumaya başlıyor bana sütünü sur demıslerdı sürdüm kuruttu valla
Ata0905 Sgnull biz isilik sandık git gide arttı meğerse proteindenmis süt ve süt ürünlerini kestim ben diyete girdim öyle düzeldi çocuk . Çocuk doktoru görmeli mutlaka . Artıyor ise başka bir sebebi olmalı . Geçmiş olsun
Bhr28 Sgnull benim Kızımında yüzünde olmuştu doktorumuz ılık suyla sil sonra hafif kurula demişti ama vücudunda çıkmaya başlarsa tekrar gelin demişti
Sgnull Bhr28 alerji is çıktı kan sonucu çıktı bugün .. herkezde aynı değilmiş birilerinden değerlendirip ihmal etmeyin başına gelenler için diyorum doktora gidin direk
Bhr28 Sgnull tabi ki zaten doktorumuz vücudun da çıkarsa gelin demişti ama bizim yüzünde olmuştu sadece sonra da geçti. Çok geçmiş olsun neye alerjisi varmış peki