Meymeninannesi Bebegimin boynunda ki pisik hic gecmiyor doktorumuz nemlendirici kulanin dedi hangi nemlendiriciyi onerirsiniz
Hgt Meymeninannesi benimkinin de gıdısında var durmadan pişiyor sıcaktan sadece mustela pişik kremi kullanıyorum anında geçiyor ama yine pişiyor engel olamıyorum maalesef
Ozge-aman Meymeninannesi macır kremi var mavi kutuda onu öneririm birde çevremde tüp Arko krem kullanıp hiç pişik olmadığını söyleyenler var benim oğlum da geçen hafta pişik oldu ben elma sirkesini pamuğa döküp sildim arkasından hemen macır kremi sürüp poposunu kapattım çok iyi geldi kısa zamanda geçirdi
Ozge-aman Meymeninannesi Çevremde herkes o tepkiyi verdi ama bende ağlar çocuk diye düşündüm ama denemekte fayda var dedim en fazla ders olur bana dedin doktor arkadaşım önermişti bana onu hiç ağlamadı pişikken altına krem sürünce ağlardı benimkine iyi geldi umarım size de iyi gelir denerseniz
gzdayar Arko krem çok iyi geldi en iyi kremleri en pahalılarını aldık ama yaramadı bide travazolla hametanı karıştırdırıp sürmemizi söylemişti doktorumuz o da çok iyi fakat antibiyorikli kremler olduğu için uzun süre kullanımı bebeğe zararlıymış