Kub Gul12 yuz ustu yatir , sirtina masaj yap , karnina masaj yap varsa vucut yagi yoksa zeytinyagiyla , pusette sallla . Kac aylik bebeginz ?
Pinque Gul12 benim de bebeğim inliyordu o zamanlarda iki buçuk ayını geçince düzeldi, gazdan inliyordu benim yavrum uyurken bile inliyordu ama içiniz rahat etsin diye doktora götürün derim, en azından telefonu vs varsa arayın
Tatlim Gul12 benimki de cok inler baZen uykusunda bile. Ama cok saglikli bir bebek bir sikintisi yok 🤷🏻♀️
Gul12 Tatlim benim de gazı falan olmadığına Eminim Akşam üstü dışarı çıktık üşütmüş olabilir ondan olurmu diye endişe ediyorum sadece
Ummhnsmt Gul12 dua ederim bende nazar mı değdi acaba diye sonra geçer uykuya dalar öyle bişey mi acaba
canparcam123 Gul12 benim oğlum doğduğu zaman durmadan inliyordu sürekli sonra doktor gelip baktı tahlil yaptılar yüksek oranda enfeksiyon kapmış dediler yoğunbakım a aldılar..İnşallah sizinki öyle değildir ama bebeğiniz küçük bi acile gitseniz en azından içiniz rahat olsun.
Mutlubiranneyim Gul12 ben oglumun akşamdan sabaha kadar uykuda inledigini bilirim çok üzülmüştüm.doktora sormuştum bagirsakları daha gelişmediğinden gazdan dedi.