Busraae Merhaba kızlar bana sütyen önerilerinde bulunur musunuz? Emzirme sütyeni ve atleti kullanıyorum ama sanki sarkık gösteriyor gibime geliyor eski sütyenlerim zaten olmuyor sizin kullandıgınız memnun kaldıgınız hangileri acaba
Rmysamiranakyuz Busraae kısa atlet takıyırım ben esnek olduğu için indiriyorum hemen aşağı birde emzirme atletim var bazende onu takıyırjm
melasya Busraae yarim atlet en iyisi.lc waikiki defacto da renk renk desen desen almistim yazin da kisin da super kolaylik
Bal8annesi Bende emzirme sütyeni kullanıyorum rahatım açıkçası birde süngerli yarim atlet kullanıyorum evde ama dışarı çıkınca mecbur iç çamaşırı çünkü evde neden giymiyorsun dersen canım süt oluşumuna engel oluyor 🤗
Kubralena İçi dolgulu emzirme sütyenleri de var canım hiç sarkık göstermiyor. Nbb den almıştım ben dışarda onu kullanıyorum evde esnek sporcu atleti giyiyorum
Busraae Kubralena evt canım evde bende öyleyim dısarda sarkık duruyor gibi lc den süngerli emzirme sütyeni almıstım ama sanki oda sarkık gösteriyor gibi bilemedim ya
Deletedmom276 Busraae evde h&m emzirme atlet ve sütyenleri (balensiz desteksiz pamuklu) dışarıda penti kaplı emzirme sütyeni (meme ucu ve sarkıklığı göstermiyor)