Sevgilimmm Merhaba tercubeli anneler 👋 önümüzdeki ay ek gıdaya geçeceğiz muhtemelen. Ben şimdiden almam gerekenleri almak istiyorum. Ek gidaya geçerken lazım olan, sizin işinize yarayan neler vardı? Tabak , kaşık vs.
Mom0870 Sevgilimmm Oioi tabak-kaşık, baby plus saklama kabı, babyplus kaşıklı kap, cam kavanoz, buharda pişirme aparatı ya da makinesi, cam rende, önlükler 🌼💕 dilerim her şeyi severek yer bebeğiniz ☺️
Huysuzpanda-arven Sevgilimmm ben daha ek gıda verımiyorm ama heryerden gordugum meyve emzıklerı var ya içine meyveyı koyosun cocuk oyle yıypr meyveyı bence oda cok işinize yarayabılır.
Sevgilimmm Mom0870 teşekkür ederim. Umarım öyle olur ama ben şimdiden korkmaya başladım nasıl vercem boğazına kaçar mi vs diye. Bakalım hayırlısı 🥰
FulyAtik Sevgilimmm icine meyveyi kesip koyuyorsun emzik gibi emerek meyve yada sebze yiyor bebek ilk kizimda kullanmamistim 6 sene önce, şimdi 2.bebegimde kullanıyorum valla kayinvalidem bile imrendi bizim zamanlarimizda yoktu pek iyiymis diyor 😁
FulyAtik Sevgilimmm https://www.e-bebek.com/bebek-sebze-meyve-filesi-c4142/?gclid=CjwKCAjw_qb3BRAVEiwAvwq6VreKJ04UQFrfak9mjS6Kpn-rv3uw5W465zmZfqgLIVgjiEBKW0FSBhoCDIMQAvD_BwE linkte görselleri var
Sevgilimmm FulyAtik file ile emzik aynı şey mi ?.kusura bakmayın ilk defa duydum ilk kez de araştırdığım için yeni yeni öğreniyorum 🙈 teşekkür ederim