Alperasel17 Anneler 1 yaşına girdik halen bir dişimiz yok beyazlama var ama diş yok huysuzluk uykuda ağlama var yani diş çıkmasında oluşan herşey var ama diş yok bole Bi durumu yaşayanlar yardımcı olun lütfen
Rmysamiranakyuz Alperasel17 1 yaşından sonrs çıkaran çok var çevremde bizde 11 aylık olduk yeni patladı bir tanesi kafaya takmayın her bebek farklıdır
melasya Alperasel17 dis genetiktir gelisme ile ilgisi yoktur demisti drumuz.kizim 1 yasinda ilk disini cikarmisti o da usten alttan gelir genelde ilk dis:) simdi 6 yasinda yasitlarinin disleri dustu çurudu bizde tik yok masallah .
Hazal89 Alperasel17 evde karanfil yağı yapıyorum hem rahatlıyor hemde cabuk cıkmasına yardımcı oluyormus
Serife_oykumm Benim kızım 5 aylık şuan ve alttan 2 dişimiz patladı. Ama ben geç çıkmasını tercih ederdim çünkü geç çıkan dişler geç çürür ve daha sağlıklı olur diye biliyorum ☺️
Alperasel17 Serife_oykumm ben de ilk baş geç çıksın yürüsünde ondan sonra çıkarsın diyordum yaşına girdi çıkmadı bide 12 aylık bebek daha 6850 çıktı kilosu pazartesi doktora götüreceğim
Serife_oykumm Alperasel17 bi sağlık problemi yoksa zayıf veya kilolu olması önemli değil dişerinin geç çıkması da genetik olabilir sonuçta her bebek aynı değildir ☺️