Minikalyam kitapkokusu_ bende burada bekliyim benimde 27 günlük bebeğim meme artı mama olarak devam ediyorum bu günlerde bebeği olan anneler ne kadar mama kullanıyor acaba yazan olursa bende okurum🙏
Dogavesultan kitapkokusu_ canım canım 4 saatte bi 4 ölçek içiyor mamayıda koyduğumda yaklaşık 135 cc falan oluyor bitiriyor hepsini bizde sadece mama ile besleniyoruz ben bazen suyunu 5 cc fazla koyuyoruz kabız falan olmasın diye
Ikrabebek Minikalyam benimde 27 günlük bebeğim. Mama alıyo sadece normalde 60 70 ml arası veriyorum 2,5 3 saatte. Ama aralarda acıkır yalanırsa 25 ml daha veriyorum
kitapkokusu_ Minikalyam evet 2 kez falan emzirerek uyuttugumu bilirim memeyi bırakır mama isterdi ama zayıf doğdu çekemiyodu bibero la sağıp verdim biberona alısınca memeden çekmek zor geliyodu
Minikalyam Ikrabebek bende doymadığı zaman 1 ölçek 30 cc veriyorum bazen hiç sütüm akmıyor o zaman 60 cc 🙁
Minikalyam kitapkokusu_ bende bu gün farkettim ki bebeğim eskisi gibi mememi çekmiyor eskiden incecik olurdu şimdi hiç ve sürekli memedeyken ağlıyo çekemiyo nasıl memeye alıştırsbilirim yaa
kitapkokusu_ Minikalyam ben de bi türlü alıstıramadım 40 ından sonra bıraktı uğrastım olmadı ben de mamayla devam ediyorum