Asel7106 Bana yardımcı olun bebeğim 20 gunluk ve 15 gündür gözleri hem akıyo hem capaklaniyo çayla sildim olmadı anne sutu damlat sil dediler olmadı geçmek bilmiyo sizin başınıza gelip şunu yaptım geçti diyen var mı (Basimda kaynana var herşeye karışan kızının bebesiyle karşılaştıran şunu yaptım geçti diyen arkadaşlar yazsın lütfen )
As1ioz Asel7106 göz doktoruna gideceksiniz damla vericek kulaktan dolma seyleri uygulamayın göz bu önemli
Balteknem Asel7106 benimde dogduktan birkac gun sonra basima geldi goz damlasi veriliyo steril ve masaj yapmaniz gerekburunla goz birlesimi arasina cok iyi geliyo
Efee_sevim Benimkide öyleydi 2,5 aylığız yeni geçti eczaneden 10 liralık bi damla verdi eczacı adı tobrased bi iki kullanmamda geçti hemen yarın al faydası olcaktır bende süt damlattım çayla sildim geçirmedi resmen sabahları yapışıyodu geçti şükür
Zehradurdu1 Asel7106 bana da çok söylediler özellikle Kayınvalidem anne sütü damlat diye çok söyledi doktora götürdüğüm halde cahilmişim gibi yine de suçlandım anne sütü dökmediğim için doktora anne üstünü sorduğum da göz damarlarını tıkar dedi ve çok korktum iyi kide yapmamışım denemeyin bile ana burdan okuduğunuzu da Kayınvalidenize söylemeyin malum internet annesi damgasını yiyoruz sonradan 🤦🏻♀️ Size önerim ilk olarak göz doktoruna gitmeniz gerek göz damlası veriyor gözlerini her akmasında ılık su ile silin düzenli masaj yapın (masaj kesinlikle doktor tarafından gösterilmesi gerek anlatılması zor yapılması da zor) günde 4 kere damla öneriyor bizim alerji belirtisiydi benim bebeğimin 7 ay geçmedi inşallah sizinki çabucak geçer geçmiş olsun 😔