nur_eayni_h Kızlar bebeğim 8 ay 20 günlük dışarıya çok çıkmıyoruz o yüzden ayağına bişey almadım ama artık almak istiyorum. Ne tarz bir ayakkabı sandalet almalıyım? Sizler aldınız mı?
Sennha nur_eayni_h ilk olarak ayakkabı almalısınız ayağı ayakkabıya alışmadan sandalet olmaz ama çok güzel yazlık ayakkabılar var
Mucizem_0809 nur_eayni_h denetip alman lazım canım ben ilk adım ayakkabısı denettim 22 numara kocaman oldu normal snekar aldım 22 numara tam oldu
Kiviefe nur_eayni_h ilk adim ayakkabisi almalisiniz yumusak hafif gercek deri olabilir onemli olan hava almasi 😌
yenianne27 nur_eayni_h canım ilk adım ayakkabısı alırsan ilk ayakkabısı önü açık olmasın diyorlar çünkü ilk yürümeye başladıklarında çok düşüyorlarmış parmağı tırnağı acıyormuş bide hafif olsun diyorlar önü de kıvrık olmalıymış denge sağlamaları ve düşmemeleri için aklında olsun :) benim edindiğim bilgiler bunlar benim kızımda 10 aylık yürümeye başladı araştırıyorum
balasininanasi Lcw dan sandalet aldım bitane. Kayınvalideme falan gidiyorum giysin diye öyle heveslendim aldım 😄 Ucuzda fiyatlar bakabilirsiniz Benim bebeğim 7 aylık daha. Kışa doğru da yürümeye başlarsa ayakkabı alırım diye düşündüm
imgesi Sennha neden once ayakkabi kullanilmali? Once sandalet kullanmanin bi zararimi var? Bilgi verirmsinz tesekkurler😊
Sennha nur_eayni_h ben ilk ayakkanısı yürümeye başlayınca aldım adidas süper star 20 numara ama benim bebeğim 11 aylıktı aldığımda sizinki birazcık küçükmüş altı yumuşak olan adidaslar var patik gibi onlara bakabilirsiniz numaraları da küçük hem
nur_eayni_h Kiviefe teşekkür ediyorum da ilk adım ayakkabısını genelde yürümeye başlayınca öneriyorlar?
yenianne27 nur_eayni_h canım daha yeni 10 aylık oldu yeni yeni yürüyor halen Araştırmadayım vicco markayı çok öneriyorlar modele çok takılmayın diyorlar ayak sağlığı için vicco çok iyiymiş 🤷🏻♀️ Ben de onlardan alacağım sanırım bu hafta
Sennha imgesi doktorumuza sordum canım bebeğim aralık ayından beri yürümesine rağmen doktorumuz sandalet önermedi ilk etapta ayağı ayakkabıya alışması lazımmış bende şimdi sandalet yerine yazlık ince ayakkabı tercih edicem🌺