Niloo Selam anneler Bebeğim 13 günlük erken Doğum olduğu için küvezde kaldı 9 gün sonrasında ben emzirmeye başladım ama göğüs ucum küçük olduğu için bebeğim tam alamıyor biberonla takviye yapıyorum ama çok korkuyorum biberona alışacak diye hemşireler mutlaka takviye yap yoksa sarılık olur dediler. Asıl meseleye geleyim bebeğim emzirdikten sonra da biberondan sonra da hıçkırıyor sürekli bi şekilde çok şiddetli nedenini bilen var mı ya ?
Alyanur Niloo midesini genişletiyor diye biliyorum doydugu zamab oluyor genelde bizim doktorumuz öyle demişti
Tuanam13 Niloo benim kızımda vardı genelde bütün bebeklerde oluyor midesi genişliyor ve doyduğu için hıçkırıyor Canım emzirince geçer bana doktorum söylemişti
Eylul2018 Niloo midesine giren havayı bu şekilde atıyor. Netten bakarsanız görürsünüz. Mide genişleme efsanesi doğru değil
Elifsu Niloo 6 aylık olduk bizde hala oluyor. Karnımdaykende çok hıçkırırdı :) midesi genişliyor derler.
Eylul2018 Midesi genişliyor diye bi yazı yazmıyor ama araştırdım ben doktorlarda öle diyor.. karı koca lafları ne kadar doğru tartışılır. Genişlese mesela zayıf bebekler var onlar niye kilo almıyor
Niloo [bilinmeyen] bende ilk başta öyle denedim ama kayınvalidem eve hemşire silikon iyi olmaz kızım felan göğsüne alışsın dedi gerçi o emziğe bile karşı ama bilemedim faydası oldu mu peki
ElanazD Canım benim bebiş de çok hıçkırırdı hatta karnımdayken bile günde 4 5 kere hıçkırık tutardı doktora sordum diyaframı genişliyor hıçkırması iyi bişey demişti büyüdükçe azaldı şimdi 2 güne bir felan hıçkırıyor