MerveLiva Bebeğim henüz on günlük hergün vucut yağıyla masajda yapıyorum ama göğsü küçük bir fındık kadar sert süt dolarmış hafif ovalaym gecer dıyorlar ama gecmedı böyle bişiyle karşılaşan oldu mu
Deletedmom277 MerveLiva bildiğim kadarıyla doktorlar sakın ovmayın sıkmayın zamanla geçer diyorlar. ali fuat serpen in bu konu hakkında yazısı vardı sanırım
110520 MerveLiva ovmayın geçiyor birde bebek yağını kullanmak için doktora sordunuzmu bize 15 günlükken demişti artık bundan sonra kullanabilirsiniz diye
kutsaltiramisu MerveLiva emziriyorsanız da olabilir 🙂 benim kızımın da öyleydi geçti kalmadı öyle. Şu an 8 ay 7 günlük. Geçiyor yani
MinasMom34 MerveLiva sakın yapma canım ben görmüştüm bı bebek sırf bu yüzden hep göğüsleri iltihap olmuş daha minicik zamanla geçer zaten ben de hiç yapmadım anneme uyup başta yapmıştım ama çok kısa sürede bıraktım
Tumurcuq MerveLiva benmde kizim 25 gunluk ve bizdede vardi o dedynz haata post acmsdm bende..ve sakin dokunma dediler öykede yaptim 1hafta olarki artik tam yumuşamş..yani kecyor ellemeyin
Asel_mina MerveLiva karşılaşmadım böyle bir durumla ama okuduğum kadarıyla hiçbir şekilde dokunmamak gerek bence hiç dokunmayın sizde
Ozlembahoz123 MerveLiva benim oglumda da oldu kızımda Doktor hiç ellemeyin demişti ellemedim geçti ama 2ayı bulmuştu geçmesi