Merve2344 KİMLERİN AŞI günüydü bugün anneler. . . 3 aşı olduk bugün biz , . . Ateşi çıkacak diye korkuyorum ikidebir bakıyorum. Henüz ilaç vermedim.
Huysuzpanda-arven Merve2344 bizim ası gumüzdü bugun 2 aylık asıları +rota virüs yaptırdık sabah huysuzlugu vardı ama ateşi çıkmadı saat bası ölçuyorum ateşini telefonumun alarmını kurdum her saat basına uyya kalırsam dıye cokmu abarttım ya sabahtan berı cıkmayan ateş gece cıkarım acaba bakıyorum bakıyorum ınternetten de bişey yazmıyor ateşi cıkmayunca ilaçta vermek ıstemıyorum.
Fatmanuraliatilla Merve2344 Bizde dün olduk baya huysuzuz inşallah yarın üçüncü gün oluyor ben durmayinca verdim calpol şurup
GramPozitifBakteri Huysuzpanda-arven bikaç saat içinde çıkmazsa çıkmaz artık diyodu bana annem ama kontrol etmekte tabiki fayda var :) ateş çıkmazsa verme hiç ilaç gerek yok çok çok huysuzlanırsa bebeğinin durumuna bak öyle ver ağrı yapmış olma ihtimaline karşı ;) biz de dün menenjit ikinci doz olduk ateşle boğuşuyoruz fitiller calpoller havada uçuşuyo :(
Stellaa Ben asidan sonra hep zibinla tutmustum gece yatarken de altina bi pijama giydirmistim sadece . Gece uykusuna gecmeden de calpol vermistim agrisi atesi olmasin rahat uyusun diye. Cok sukur hic bisey olmamisti 🙏
Huysuzpanda-arven GramPozitifBakteri valla emın olabılsem keske bugun böyle olcakmartık sabahçıyız🥺 deli gibide uykum var 😁😁 dizede cok geçmiş olsun keşke su hastalıklar olmasada yavrularımız Bn öyle acılar cekmese 😔
GramPozitifBakteri Huysuzpanda-arven gece ateş nöbeti zor oluyor ya güvenip uyuyamıyosun uyumasan olmuyo dün gece sabaha karşı sızmışım artık kızım da rahatlayınca :/ teşekkür ederim valla keşke olmasa gerçekten ama katlancaz daha beteri olmasın diye napalım :) size de geçmiş olsun umarım çıkmaz ateşi rahat rahat uyur bebiş :)
Stellaa Ecemert34 evet ben de vermek istemedim ama annem agrisi vardir verelm dedi agliyodu vermis olduk oylelikle
Merve2344 @Huysuzpanda-arven bende alarm kurdum şimdi saat başı bakıyorum. Hep 37. İlaç vermedim henüz. Ama şimdi anlına bez koyacağım.
Huysuzpanda-arven Merve2344 bugun bitti şükür gece 😫 ateşi cıkmadı ama gece boyu mırıldandı ınledi kuzucum uykusunda saat 5 ten sonra gaz saatımız zaten bide o eklendı huzursuzluğumuza ama bitti şükür atesı cıkmaz herhalde artık. Geçmiş olsun hepimize
Merve2344 @Huysuzpanda-arven sizede canım. Aynen hüma ’da inledi durdu. Hâlâ inliyor ara ara. Zıbınla yatırdım zaten. İnşallah çıkmaz ya. . .