Manolya35 Deletedmom7 Benim kızımın 17 gün de düştü doktor normal demişti ama bu süreyi geçen bebekler için bir işlem yapılıyor acısız hemen götürün halletsinler
GamzeAlpino Kuru tutman gerekiyor ben pudra döktüm 2 haftada düstü bi dene istersen .. tabi doktorun normal gorurse bu durumu
Esracm Deletedmom7 bizimki 25 gunde dustu canim ama biz doktora goturdum 1 hafta oncesinden meger mikrop kapmis kaniyordu
Mltmdfn Deletedmom7 bezlerken falan göbek bağının üzerini kapatıp da mı bezledik açık kalıp kuruması gerekiyor. Cok fazla bi damsn dusmemesi için😔
A1s2a3m4 Deletedmom7 26 gun asırı fazla en fazla 15 gun diyo doktorlar bizim 12. Gun dusmustu ki o kadar dikkat etmeme ragmen oglumda 2 kere cisini denk getirmişti orasına ama yinede o kdar uzun sure kalmadı
Efe123 Deletedmom7 doktora gidin bizim 10 günde düştü ama içinde parça kaldı doktor kontrole gidince düşmemiş ki bu demişti 🤦🏼♀️
BirBabaHindi 7.gunde düşmüştü bizimde ,ben hiç duş yaptırmadım ve bezini kordon un altından bağladım, duş yaptiriyormusunuz bebege
1prens1prensesannesii Deletedmom7 18.gün düşmedi doktora gittim kordon kısa kesilmiş hava almamış dedi. Sprey kullanıyordum hiçbirşey kullanma dedi. 21.gün düştü. 1 aya kadar normal dedi. Ama yinede tavsiyelere bakmayın doktora gidin