Kucukanne06 Hanımlar ben fazla yemek yiyemiyorum yani dişlerim ağrıdığı için gün için de az yemek yiyorum az yediğim için sütüm olmaz mı varmı şöyle sıvı süt yapan besinler biraz tuhaf oldu ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin zor durumda kaldım
Mom091 Kucukanne06 bol bol su için. Tatlı şeyler de bayağı süt yapıyor. Sür arttıran bitki çayları da içebilirsiniz. Hatta benim gibi bütün bitkileri karıştırıpta içebilirsiniz muhteşem süt yapıyor. Fakat iyi beslenmeniz lazım sağlığınız açısından. Hem emzirip hemde sağlıklı beslenmezseniz güçsüz düşersiniz
Papatyam1 Kucukanne06 kesinlikle en güzel süt yapan içecek su ben 1 haftadır yediklerimi azalttım suyu cogalttm sütüm çok güzel oluyor bol su için 🌹
Kekmez Kucukanne06 sabah kalktığınızda bir bardak lactamil için ben öyle yapıyordum 6 ay su bile vermeden emzirdim çok yiyen biri değilim ayrıca
zeyn09 Mom091 biz 2 aylık olduk şuana kadar sütüm iyiydi hatta bazen sağmak zorunda kalıyordum ama bi haftadır daha sık emmek istiyor ve dolmadığını düşünüyorum 🤔 hangi bitkileri karıştırıp çay yapıyorsunuz 😌 Bol soğanlı kuru börülce salatasınıda öneririm ben etkisini görüyorum 😇
MinnakAsel Kucukanne06 bol bol su içme canım ihtiyacın duyunca iç emzirme hemşiresi dedi bana çok su içmek sütü sulandirmaktan başka bişey yapmıyormus ozaman da bebeğe yağlı süt gitmezmis su yerine taze sıkılmış meyve suları kompostolar hosaflar iç bide bı göğsünü üç bes kez ver boşaltana kadar iyice yağlı kısım sonradan geldiği için hemen alamiyolar ben öyle yapıyorum uyutunca verdiğim gogsumu uyanınca da veriyorum takı iyice boşalana kadar benden tavsiye sana 👌
A1s2a3m4 Kucukanne06 valla ben sabah kahvaltısını hatta kahvaltı demeyim cunku 1 i 2 yi buluyor yapmam aksamda 10 gibi esimle yemek yiyorum o aralarda da bol su içmeye calısıyorum Baska da bişey yapamıyorum cunku ebebkten fırsat olmuyor sütümde masallah artma veya azalma olmadı cnm sıvıyı yuksek tutmak gerekiyor sadecw
Kucukanne06 A1s2a3m4 evet çok doğru canım bende o şekilde yiyorum suyu içerim çokça teşekkür ederim 😊
Mom091 zeyn09 kimyon, anason, rezene. Eşit miktarda aktardan alıp birbirine karıştırın. Bir tatlı kaşığı karışımdan koyun. Üzerine suyu ekleyip 5-6 dakika bekleyin. Süzüp için. Bebeğiniz gazlıysa ona da iyi geliyor. Aşırı süt arttırıyor🥰