Papatya-kiz ben çok çektim hatta başka bir başlıkta da anlattım yaşadıklarımı tekrar anlatayım benimki yemezdi iştahsız bir bebekti ben sürekli mutfakta çorbalar püreler yapardım 9 aylıkken 7500 dü 1 yaşına geldi 8200 falandı yani böyle çok zor kilo alan bir çocuktu yemediği içinde almıyordu doymayınca meme isterdi meme meme meme ağlardı zırlardı ben de sevdiği yemekleri başladım tel şehriye çorbası sebze çorbası falan yavaş yavaş kilo almaya başladı özellikle yağlı kıymayı yemeklerine katıp yemeklerini de tereyağla yapardım ama bunları yemesi içinde memeyi azaltmanız lazım meme istediği zaman birazcık oyalayın onu güzel bir çizgi film açın oyuncaklarıyla oynayın dağılsın kafası biraz sonra acıktığını hisseder fakat acıktığını hissetmesi 4 5 saat falan sürebilir korkmayın memede vermeyin ondan sonra bakın görün nasıl yiyor kızım şimdi 23 aylık kilosu 11.900 boyu 86 cm yaşına göre normal kiloda sonunda ben çok uğraştım delirdim bazen kafamı duvarlara vurdum ama bunlara gerek hiç yokmuş aç kalınca memede emmeyince yiyorlar hiç üzülmeyin canınızı sıkmayın kilosunu da alır boyu da uzar 😊