jotorofikgadin Meme ucunda uzun zamandır geçmeyen bir çatlağım vardı bugün yarıktan iltihap geldi biraz süte de geçmiş mıdır ne yapabilirim başına gelen var mı
Mervercan jotorofikgadin benim çatlak değildi ama acayip acıyordu emzirirken doktora gittim madacassol diye bi krem verdi çok iyi geldi canım bi dene istersen
Sekerlik14 jotorofikgadin emzirirken biberon ucu gbi gogus koruyucu var onu kullan bi süre bi de garmastan krem kullandım ben şuan kanamıyor acısa da
Mervesmsk Benimde var parcalandı resmen ucları doktor gördü bugun meme ucunun kuru kalması gerekiyo iyileşmesi için dedi ama mümkün değil sürekli emiyo. Bi süre sagabilirsin dedi ama oda yaraları daha cok açıyo bi krem verdi onu denicem çok kötü durumdayım emzirmediğim halde sancılanıyo sezaryan yeri daha cabuk iyileşti insallah gecer 😞
jotorofikgadin Kahvegerek valla biberon emzik kalkan hiç birini kullanmıyor zaten bir suredir o gogusumu emzirmiyorum ama iyilesmedi
Sanverkubra Esim ezcaneden denevo diye bi krem almis 2 gunde iyilesti goguslerim kesinlikle tavsiye ederim
Kahvegerek jotorofikgadin o zaman ayva çekirdeğini suya koyacaksın jel kıvamına gelince süreceksin onu da ısrar üzerine denedim işe yaradı canım
Mel-sin Zade Vital diye bı krem kullandım ben de. Kampanyalı üründü zaten doktorum yazmıştı. Çok iyi geldi. Çok şükür çatlak falan kalmadı. Bugün 18.günümüzdeyiz tavsiye ederim