Hilalelbir Kendinizi üzmeyin ben ilk zamanki uykusuzluklarımı düşünüyorumda her defasında mama versem bir saat daha uyurmuyum diyordum anneyiz ama bizimde uykuya ihtiyacımız var ben emzirmeyin diyemem ama kendinizi üzmeyin
Duru2018 [bilinmeyen] onlar toparlanana kadar azıcık yorul dicem bu benim fikrim anlıyorum seni ama süt varken mama vermek yanlış geliyo bana
Sevalmerdoglu İkisini birden emzirme şansınız var mı emzirme yastığıyla falan bilemiyorum tabiki benim bi kızım var onu emzirmek için yırtınıyorum ama bazı fotoğraflar görüyorum öyle belki sizde yapabilirisiniz 🤷🏻♀️
OlgaArslan [bilinmeyen] sağıp verseniz en azından mamadan daha daha iyi olur süt de dolup taşmaz ki o memeler iner yakında ama inene kadar sağıp birikim bile yapmanızı tavsiye ederim sonra daha zor olur çünkü
Tgbberk [bilinmeyen] canim kaca kadr deliksiz uyuduklarini biliyosun, her aksam birini once al kucagina o uyanmadan emzir daha sonra oburunu. Yoksa zorlanirsin ve sutun varken mamaya asla bulasma derim. Zor tabi annelik🤗
Tgbberk [bilinmeyen] ayrica 4o gunluk bebek icin 4 saat uzun evet. En azindan ilk 2 ay 3 saatte bir emzirmeni oneriyor cogu doktor. Ama baktin uyuyolar onlar uyanmadn sırayla al emzir
Oske_21 [bilinmeyen] Hastane tipi süt sağma makinalarından kiralasanız masaj yaparken bile sut çıkartiyor öyle aman aman da bir acisi yok hemde göğsünüze senin verdiginden daha fazla süte ihtiyacım var sinyali veriyor gün içinde emzirdikten sonra sağsanız gecede sağdığiniz sutten verseniz anne memesine cok yakin biberonlar var tabi alismazlar ins ama sizde gece uyursunuz isiniz daha kisa surer isin acikcasi sizinde hem psikolejiniz icin ve sutunuz icin uyumaya dinlenmeye ihtiyaciniz var bebekler kucukken cok uyuyorlar ama sonra huy degistirdikleride oluyor ve daha az uyumayada basliyorlar 4:30 a kadar sabit uyku olayi zamanla maalesef degisebilir . İns degismez biz hic böyle güzellikler görmedik 🙏 masallah kuzulara
Retina [bilinmeyen] bence hiç zorlama kendini biz bir taneye bakarken Zorlqnıyoruz .mamayla destekle bence kilo alımları nasıldı ilk ay.mama içen bebek sağlıksız olmaz.ama sen bu tempoda uykusuz devam edrrsen o sütlerde kalmayacak mecbur dönceksin mamaya.
OlgaArslan [bilinmeyen] sağım yaptıkça süt daha çok artar canım dediğin gibi belki birikim yapamazsın ama en azından sağdıkça süt arttıkça rahat sağım yaparsın canım. Allah yardımcın olaun ben bir tanesiyle baş edemiyorum çok zor