GmzSnn Alminam ben muz koyuyorm awakado koyuyrm eLma armut cennet hurması domates saLataLık herşeyi koyuyorm yani diş kaşıyıcısı niyetine hemde tat geLdiği için çok sewerek kuLLanıyo
Babymom Alminam ben file kullanıyorum herşeyi koyuyorum ama bizimkinin pek iştahı olmadığı için genelde fırlatmayı terçih ediyor haşlayıp havuç kapak muz koyabilirsin
Alminam [bilinmeyen] Evet boon silikon olan elma armut koydum ama sanki pütürlu gidiyor birşey olur die korkuyorum
G_ADAN Alminam ben muz koyuyorum elma armut avokado koyuyorum 1 kere mandaline koymuştum bayılmıştı ama henüz 4.5 aylık olduğumuz için erken diye bir daha koymafım😊
YK_ [bilinmeyen] avakadoyu olgunlaşmış mı alıyorsunuz ham mı ben hem aldım da kaç günde olgunlaşıyor acaba
aliannesi silikon nasıl oluyor normal file nasıl oluyor acaba 🤔 ne farkları var hangisi daha kullanışlı
YK_ [bilinmeyen] tam siyah mı olmasını bekleyeyim internette de güneş gören yere koyun olgunlaşması için yazıyo ama 🤣
G_ADAN Sibel3434 bizde bir sıkıntı olmadı. Bir kete de babası vermiş haberim yoktu sonradan söylemişti. Dikkat ettim hep ama allaha şükür öyle bi sorunumuz olmadı😊