Merhaba,
Öncelikle sağlıklı günler dilerim.
İlk olarak aklınızda oluşabilecek sorulara yanıt vereyim; anne değilim, evli değilim, nişanlıyım. Bu foruma ise nişanlımın işi ile alakalı araştırma yaparken “google” üzerinden denk geldim. Forumu faydalı bulduğum için de kalmaya devam ediyorum. Kimseye bir zararım yok, bilmediğim konularda kişileri yanlış yönlendiren herhangi bir yorumum yok. Sessiz ve kendi halimde forumdan faydalanmaya çalışıyorum sadece.
Asıl konuya gelecek olursak daha önce de bir çok başlıkta bu soruya yanıt aramıştım fakat aldığım cevaplar yeterli olmadı ya da ben kabullenemedim bilemiyorum; nişanlım Siirt’te, aile götürülemez bir yerde ve karakolda görev yapmakta. Normalde eğitimdeyken görev yerinin belirlenmesinde belki bir faydası olur niyetiyle nikâh kıyacaktık fakat “Covid-19” virüsü sebebiyle planlarımız alt üst oldu. Şimdi sizlere sorum şu; nikâhtan sonra dilekçe ile beni yanına alabileceği bir yere, yani il içinde tayin gerçekleşme ihtimali ve süresi nedir? Kimisi ihtimallerden bahsederken, kimisi söz konusu bile olamaz diyor. Her şeyde bir hayır vardır tabi ki fakat bu konu hakkında bilgi ve tecrübelerinize ciddi anlamda ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Sağlıcakla…