yagiztalha0706 Çocugum 9günlük ve Kontrolde sarılık olduğunu ögrendik hastaneye yatırmak istemiyorum bu hastaligi evde geçiren varmı? Ne yaptiniz?
Edaemekli yagiztalha0706 tek çaresi bol bol emzirmek o şekilde geçer anca başka çaresi yok 2 satte bir emzir bizde o şekilde atlattık gerçi bizimki uzayan sarılıktı 3 ay sürdü
Aybukemm yagiztalha0706 bol bol emzir hemen hemen her bebekte olan birşey 2 saate alarm kurup emzirdim ben 15 günlük olduk şükür sarılığımız yok 🙏🏻
Mirosum yagiztalha0706 bir gece de olsa ışık tedavisi alması gerek ilerlerse beyinde hasar oluşturabilir sen bir gece ayrı kalmak istemezsin ama kalıcı hasar bırakması daha kötü olur canım bu yönden düşün
Havva2323 yagiztalha0706 çok sık emzir canım benim bebeğiminde sınırda çıkmıştı 45 dk da bir emzirdim
UraSsmom yagiztalha0706 50 günlük oldu haal geçmedi cnm endişe etme takipte kalın 15 güne kadar sonrası çok korkulacak gibi değilmiş
Birkucukeylulmeselesi yagiztalha0706 valla bizimkide virüse denk geldi birazda biz aksattık gitmedik doktora ebe gördü bol bol emzir dedi elimden geldiğince sık emzirdim 1 ayda geçti zaten ebe de kırkına kadar geçer korkma dedi ne ölçüm yaptırdık ne doktor gördü korktum ama evde atlattık bizde
Balanne_ yagiztalha0706 ben yarım saat 1 saat bşr emzirdim gwce de 2 saat te 1 emzirdim oyle atlattık