Esmeler2 Kızım doğduğundan beri avent ultro soft emzik kullanıyor ama artık büyüdü onun için emziğin 6-18 ay olanını almak istiyorum. Sizce bibs marka alsam bebeğim emziği avent gibi tutar mu
Adelim Esmeler2 20gunluk kızım nuk kaucuk ve nuk sılıkon ıkısınıde almadı avent ultra soft tuttu sukur bence degıstırmeyın
Dadalove Esmeler2 Harvicell Benim bebeğim ilk 2 ay Avent kullandı ama ilk alırken biraz öğürür gibi yapıp öyle kabul ediyordu emziği. Son 2 haftadır Bibs emzik kullanıyorum hemen kabul etti ve öğürmüyor. Çok memnunum. 🙏🏻 Artık uykuya geçerken hep emziğini istiyor. Uyuyunca atıyor. Uykuya geçmeleri ve ağladığında susturmak için büyük yardımcı emzikler.
Harvicell Adelim emziği ne Zaman veriyorsunuz ? Benim bebeğimda avent ultra air tuttu ama be zaman vermem gerektiğini bilmiyorum
Esmeler2 Harvicell huysuzlandığında ve memede uyumadığı zamanlar uykuya dalarken veriyorum. Zaten diğer zamanlarda almıyor
Cigdem20 Avent ultra air emziği almadı oğlum ağzına verince hemen öğürüyor suratı şekilden şekile giriyor.başka marka almayı düşünüyorum bende ama kararsızım ne alacağım konusunda