Alpella Merhaba kızlar. Oğlum 5.5 aylık. Son 1 haftadır uykuya geçişte ağlama krizlerine giriyor çok zor dalıyor. 10 gün önce doktor diş yok daha dedi. Bugün yine krize girdi diş jelinden sürdüm kendi kendine uyudu hemen. Ne düşüneceğimi şaşırdım diş mi değil mi. Tecrübeli annelerden bilgi istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Meryemdeveci Alpella anlatıkların hepsi bizdedir mevcut 5,5 ayligiz 10 gün önce doktor banada aynı seyleri söyledi bütün belirtileri var ortada diş Yok ama bazen ağlama krizi bile geçiriyor ne yapicagini şaşirdim damakları beyazladı
Alpella Meryemdeveci aynen oğlumun damakları da beyaz beyaz. Elimizi ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor sürekli
Meryemdeveci Alpella aynen kimin elini görürse götürüyor doktorumuz bize havuç 🥕 veya taze soğan beyaz kısmını ver dedi soğan uyuşturuyormuş damakları agrisini alir dedi acikçası vermedim çünkü damakları cok keskin korktum
Meryemdeveci Alpella ayrıca hangi dil jelini sürüyorsunuz ben doktora söyledim hangisi aliyim diye önermiyorum dedi o yüzden arada kaldım